Clubreglement betreffende gebruik van de tennishal

 

Baanverhuur Zomer vanaf 1 september 2020:

Leden:  Buitenbaan - gratis

Als alle buitenbanen bezet zijn, kost de binnenbaan 6 euro/uur

Niet Leden:  Buitenbaan - 12 euro/uur (tot maximaal 19:00)

                       Binnenbaan - 14 euro/uur. 

                       5-beurtenkaart vervalt

Baanverhuur Winter vanaf 1 september 2020:

Huur Binnenbaan voor iedereen : 14 euro/uur. 

Kind tegen kind tot 12 jaar : 6 €/uur.

Volwassen lid met kind tot 12 jaar : 6 €/uur.

5-beurtenkaart vervalt.

Interclub

Indien de interclubontmoeting op voorhand voorzien is op de terreinbezetting in de hal, dan dient er NIET betaald te worden. Indien de interclubontmoeting op voorhand voorzien is op de buitenterreinen en het begint te regenen of de pleinen zijn onbespeelbaar geworden, dan kan men in de hal de ontmoeting verder zetten tegen een tarief van € 5 per wedstrijd (ongeacht de duur van de wedstrijd) en dit te delen door de 2 ploegen. Dit met dien verstande dat er plaats moet zijn in de hal op dat ogenblik. De reeds aan gang zijnde wedstrijden in de hal hebben voorrang en ook de eventueel op voorhand gereserveerde banen hebben eveneens voorrang!!!

Gezelligheidstornooien

In principe gaan deze tornooien door op de buitenterreinen. Indien men door de weersomstandigheden naar binnen moet verhuizen, kan dit op voorwaarde dat er beschikbare terreinen zijn op dat moment. De aanwezige wedstrijdleider op dat ogenblik kan de toestemming geven om binnen te spelen en er hoeft NIET betaald te worden. Voorwaarde is wel dat de reeds verhuurde banen op dat ogenblik voorrang hebben op het gezelligheidstornooi.

Lessen voor volwassenen

Lessen voor volwassenen gaan binnen door indien de lesgroepen samengesteld zijn met niet-leden van HTC. Indien de lesgroepen enkel samengesteld zijn uit leden van HTC mogen de lessen buiten doorgaan indien er voldoende vrije terreinen zijn.

Alle buitenpleinen zijn bezet als u aankomt

Alle buitenterreinen zijn bezet als u aankomt. Dit kan gebeuren en dan hebt u 2 mogelijkheden : Of u wacht tot er een terrein vrijkomt, Of u wenst binnen te spelen, maar dan betaalt u het normaal voorziene tarief van €5 euro per uur. U kan NIET gratis binnen spelen ook NIET als er bv 2 pleinen bezet zijn door lessen. Deze uren van de lessen worden door de trainers op voorhand aangekondigd op het bord in de inkomhal van de kantine.

Jeugd

De jeugd (tot 18 jaar) mag op de buitenpleinen spelen tot maximaal 19 uur.

Niet-leden

Niet-leden kunnen buitenterreinen huren tot 19 uur indien de terreinen niet bezet zijn door leden n dit aan een tarief van € 10 per uur. Stickers op voorhand te plakken in de kantine.

Introducees

Introducees kunnen 1 keer op de buitenterreinen oefenen maar dit dient meegedeeld te worden op voorhand aan de bar of indien iemand van bestuur aanwezig wordt dit meegedeeld aan die betreffende persoon!!!!! We hopen op ieders begrip om deze reglementering te respecteren, zodat het voor iedereen een stuk aangenamer is.

 

Met sportieve groeten,
Het Bestuur van Hamont Tennis Club.


Copyrights 2012 Hamont Tennis Club - Sleutjes 7 - 3930 Hamont-Achel - tel. 011-446172 - info@hamonttc.be

Disclaimer - Privacy Policy - RCWebdesign